ЯКОРУДА - СОФИЯ Неуморният Бойко Борисов - шофьор на Шкода, политически

...
ЯКОРУДА - СОФИЯ Неуморният Бойко Борисов - шофьор на Шкода, политически
Коментари Харесай

Бойко Борисов покори Якоруда, мина път на черна котка

ЯКОРУДА - СОФИЯ
Неуморният Бойко Борисов - шофьор на Шкода, политически мъдрец, хуморист, галант, филофоб, умирител на манекенки, някогашен министър председател и създател на мемоари с добавена стойност - както постоянно в неделя, се пусна из България за агитация и културно-масова активност. 
Полето за деяние този път беше Якоруда, където при влизането в селището черна котка се опита да мине път на Борисов. Но той я закле, изигра с нея Танца на менискуса и в последна сметка я надхитри, като той ѝ пресече пътя, а не тя на него.
" Аз съм доста набожен, пу, пу, да не е уроки! " - изясни Борисов на защитата си, на Шехерезада Рифенщал и на ходжата, който бе пристигнал да го посрещне. 
В Якоруда Борисов се срещна с мюсюлмани, покори сърцата им, построи от нищото към този момент издигната джамия, даде обещание всички земни наслади и без да желае опроверга пророка Мохамед, който е споделил, че човек не може да влезе в два Рая, а единствено в един. 
Той изнесе къса тирада пред локалната общност, като млади и остарели го слушаха със зяпнала уста, различен път не видели такова свръхсъщество. 
" Аз съм построил толкоз джамии, църкви и какво беше там... - изгуби му се някаква дума, само че той си продължи нататък, следвайки потопа на съзнанието. - И неслучайно за България се пее: мила родино, ти си земен Рай! Но това се пее за годините на моето ръководство и на Тодор Живков. При нас двамата фактически Раят на Земята се реализира. Преди малко вървях да проливам патрон тука на най-известния ходжа. Всеки в България знае Ходжата от Якоруда и по какъв начин лее патрон, и оказва помощ даже на християни. Аз пък му излях на него патрон, тъй като в Библията написа: плетачът на столове седи на земята, а шивачката няма плат да си ушие рокличка. Това е доста огромна мъдрост, тоест този, който оказва помощ на другите, също се нуждае от помощ! Затова лях патрон на ходжата и всичко му познах. Трябва да си оказваме помощ и да се почитаме. Ходжата удовлетворен остана, искаше да ми даде 500 еврака, но аз не ги взех, имам си всичко, единствено желая да оказвам помощ на България и на всички български жители от поста, който най-вече ми отива, и за който съм Избран. The One! Това е на британски, ще ме извинявате, само че аз съм аз съм си Овчарчето Космополитко, привикнал съм да поддържам връзка със международни водачи и полиглоти като Мбапе, Стоичков и по този начин нататък. Но почитам и оказвам помощ, и постоянно давам на отрудените хора като вас. Половин милиард изхарчиха прахосниците на Радев за избори, а аз можех с тия пари да построя толкоз джамии, автомагистрали и детски градини!
Българите към този момент единствено Господ може на избави... и оня там другия. И аз де! "
***
Като се прибра в София, Борисов сгащи хулигана Боян Расате и го натисна в едно от Петте кьошета. Плю му в пазвата срещу уроки и му даде урок по приемливост. 
" Бояне, Бояне, не си просто момче - смъмри го Борисов. - Да не си посмял да се възползваш от хаоса, в който е хвърлена страната, с цел да тормозиш български жители. Безчинствали сте с твоите хора и сте създали хомофобски разгром. Ще се върна на власт и ще те шляпам, както Дянков пляскаше руснаците. Ти си бъди хомофоб, но у дома под юргана, не на публични места да ми тормозиш българите, без значение от биологичен и парламентарен пол! Недей да правиш нелепости, да не те изпращам на специализация в Симитли! "
Тъй сподели Борисов и се прибра в Зайчарника на толерантността.
***
Soundtrack:  
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР